Sunday, September 13, 2015

KUNJUNGAN ZIARAH DARI BUMI TERENGGANU


Alhamdulillah, terlalu banyak aktiviti dan kunjungan ziarah yang diterima oleh Darul Wardah pada bulan April yang lalu. Kami amat menghargai perhatian orang ramai dalam terus membantu dan memberi sokongan kepada kami. J
Pada penghujung bulan April, Darul Wardah dikunjungi tetamu dari Terengganu Darul Iman. Mereka adalah Murid-murid Pembimbing Rakan Sebaya (PRS) dari tiga buah sekolah di Terengganu iaitu Sekolah Menengah Agama Khairiyah, Sekolah Menengah Agama Sultan Zainal Abidin (SMASZA) dan Sekolah Menengah Agama Mahmudiah, Kuala Berang.
Seramai 80 orang pelajar bersama guru-guru mereka dalam rangka lawatan sambil belajar ke beberapa sekolah, IPT dan institusi pendidikan di Lembah Klang.

*Bergambar kenangan di hadapan Darul Wardah

Sesi taklimat dan perkongsian Bahagia Menjadi Gadis (BMG) disampaikan oleh Ustazah Hazlina selaku pengerusi Darul Wardah dan juga perkongsian daripada Ustaz Zawawi iaitu salah seorang Ahli Lembaga Pengarah Darul Wardah. 

*Perkongsian dari Ustazah Hazlina untuk slot Bahagia Menjadi Gadis (BMG)
Para pelajar juga tidak melepaskan peluang untuk mendengar perkongsian sendiri daripada para penghuni Darul Wardah dan mereka turut membawa cenderahati serta menyampaikan sendiri kepada para penghuni.


*Ustaz Zawawi dan Ustazah Hazlina bersama-sama dengan para kaunselor dari 3 buah sekolah tersebut.No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...