Monday, March 12, 2018

PROGRAM TAUTAN HATI UNIVERSITI KEBANGSAAN MALAYSIA

SABTU 10 MAC 2018

Alhamdulillah, Sabtu baru-baru ini baru sahaja berjalan program daripada Pelajar Praktikum Bimbingan dan Kaunseling, Fakulti Pendidikan Universiti Kebangsaan Malaysia. 

Program dijalankan berobjektif untuk memahami isu-isu yang dihadapi oleh remaja di pusat pemulihan selain untuk menjalankan perkhidmatan kaunseling kepada mereka. Sekaligus dapat memberikan sokongan sosio-emosi kepada mereka di pusat pemulihan ini. 

Kaunseling kelompok antara salah satu aktiviti dijalankan kepada pelatih

Program ini diharap dapat memberi kefahaman tentang isu-isu yang dihadapi oleh remaja dan memberi sokongan terutama dari segi sosio-emosi kepada peserta sesuai dengan objektif penganjurannya. InsyaAllah.

Jutaan terima kasih diucapkan kepada pihak Universiti Kebangsaan Malaysia atas kesudian menganjurkan program untuk anak-anak pelatih Darul Wardah. 

PROGRAM DARI UNIVERSITI SAINS MALAYSIA

SABTU 3 MAC 2018

Darul Wardah tidak putus-putus menerima kunjungan ilmiah dari pelbagai pihak. Alhamdulillah Sabtu 3 Mac 2018 En Zool Hilmi bin Mohd Nadzir dari Universiti Sains Malaysia telah mengadakan program di Darul Wardah untuk kursusnya dalam bahagian Sains Kemasyarakatan.


Semoga pencerahan ilmu yang disampaikan oleh Encik Zool Hilmi dapat memberikan impak positif kepada pelatih Darul Wardah khususnya. InsyAllah.

Terima kasih diucapakan kepada Encik Zool Hilmi atas kesudian mengadakan program di Darul Wardah. 😊LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...