Thursday, September 12, 2019

RAMAH MESRA PPZ BERSAMA DARWA11 September 2019

Alhamdulillah telah selesai Program Ramah Mesra Pusat Pungutan Zakat MAIWP bersama Darul Wardah. Turut hadir Tuan Haji Ahmad Shukri Yusoff iaitu Ketua Pegawai Eksekutif PPZ MAIWP bersama Puan Nur Haliza Abd Rahman (Pengurus Unit CSR & Hubungan Antarabangsa) serta 3 lagi staf beliau.

Tuan Haji Ahmad Shukri Yusoff juga menyampaikan ceramah kepada anak-anak pelatih Darul Wardah dengan tajuk "Cukuplah Allah di Hatiku". Satu suntikan semangat yang memang diperlukan oleh anak-anak pelatih.


Alhamdulillah satu kunjungan yang sangat bermakna buat kami disini. Kami sangat berbesar hati menerima kunjungan ini dan berharap dapat meneruskan kesinambungan silaturahim ini lagi. Terima kasih juga kepada pegawai media yang hadir membuat liputan semalam. Alf syukran dari kami. Siiru 'ala barakatillah. InsyaAllah.RAMAH MESRA PEKAWANIS BERSAMA NGO NEGERI SELANGOR

7 September 2019

Jemputan Majlis Ramah Mesra PEKAWANIS bersama NGO Negeri Selangor. Alhamdulillah Darul Wardah berkesempatan menghadiri majlis tersebut. Terima kasih kepada pihak penganjur. Semoga diberkati.

AMBANG MERDEKA30 Ogos 2019
Darul Wardah tidak ketinggalan mengadakan aktiviti-aktiviti ambang kemerdekaan. Kami mengadakan pertandingan mendeklamasikan sajak, pertandingan sketsa, peragaan baju kemerdekaan,pertandingan nyanyian lagu patriotik, pertandingan kek batik merdeka dan juga pertandingan sandwich merdeka dalam kalangan pelatih.

Ternyata kerjasama yang diberikan mereka sangat menggalakkan. Mereka mampu bekerja dalam kumpulan dan bersungguh-sungguh menjayakan pertandingan yang disertai. Alhamdulillah dan tahniah. Moga semangat murni ini terus berkekalan dalam diri kalian.
LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...