Monday, September 23, 2019

PROGRAM SAYANG UPM,UM DAN UNIVERSITAS ISLAM INDONESIA22 September 2019
Telah berlangsungnya Program Sayang: Pendidikan Kesihatan Pergigian dan Motivasi dari UPM, UM dan Universitas Islam Indonesia di Darul Wardah. Ini merupakan Program CSR Antarabangsa daripada mereka.

Mereka memberikan ceramah dan demonstrasi penjagaan gigi. Juga mengadakan sesi psycho-educational, expressive writing, dan Tazkiya al-Nafs. Dalam aktiviti ini,para pelatih diminta menuliskan kata-kata semangat yang ditujukan khas untuk sahabat mereka disini. Semua aktiviti berjalan lancar dan banyak ilmu bermanfaat disedut oleh pelatih.


Tahniah dan jutaan terima kasih kami ucapkan kepada para pensyarah, staf serta warga kerja UPM, UM dan Universitas Islam Indonesia atas penganjuran aktiviti ini. Semoga jalinan ukhuwah tidak terhenti hanya disini. Moga berjumpa lagi.
JELAJAH BICARA CINTA PICOMS21 September 2019
Alhamdulillah Darul Wardah menjelajah ke PICOMS Jalan Ipoh untuk sesi Jelajah Bicara Cinta bersama mereka disana. Syukur, kali ini kami dapat menjalin kerjasama bersama Pusat Pungutan Zakat MAIWP.

Penyertaan peserta juga menggalakkan. Lebih 150 pelajar dapat menyertai program pencegahan kami. Kerjasama cemerlang juga ditunjukkan oleh para pelajar PICOMS. Alhamdulillah syukur.


Tiada lain yang kami harapkan melainkan kesemua pihak dapat mengambil iktibar dan pengajaran dari program ini. Moga sama-sama dalam perlindungan Allah. InsyaAllah.LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...