Sunday, September 20, 2015

LAWATAN PENYELIAAN PENSYARAH UKM KE DARUL WARDAH


 18 Ogos 2015, Darul Wardah telah dikunjungi oleh Pensyarah dari Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) yang menyelia dua orang pelajar praktikal di tempat kami.


Kedua-dua orang pelajar praktikal ini telah menjalani praktikal di Darul Wardah selama 2 bulan. 


*Ustaz Zawawi yang hadir bagi meraikan kehadiran pensyarah dari UKM ke Darul Wardah

*Sesi bersama pelatih Darul Wardah. Banyak ilmu yang dikongsikan oleh ustazah. J


Terima-kasih atas kepercayaan dan perkongsian yang diberikan kepada para para pelatih di sini. Kami amat menghargai keprihatinan orang ramai kepada pelatih kami di sini.
Kami menerima pelajar praktikal untuk memberi ruang saling belajar antara masyarakat sebagai salah satu Social Therapy kepada pelatih.

You are not alone..

Para mahasiswa yang ingin mengadakan praktikal dan menyelami kehidupan para pelatih di sini amat dialu-alukan. Pelbagai peluang, pengalaman dan perkara baru insyaAllah akan diperoleh sepanjang berada di Darul Wardah.
Gunakan segala ilmu yang ada untuk  dimanfaatkan buat ummah..

Moga Allah Redha JZIARAH TEAM DARUL WARDAH SELANGOR KE DARUL WARDAH JOHOR


Pada bulan Ramadhan yang lalu, Team Darul Wardah HQ melakukan kunjungan ziarah ke Darul Wardah Johor. Kami sempat iftar bersama dan bertukar-tukar pengalaman serta berbual silaturahim.


*Sinergi, DARWA Selangor + DARWA Johor

*Ustazah Hazlina bersama tenaga pengajar DARWA Johor yang juga merupakan sahabat lama yang telah lama tidak bertemu


Team Darul Wardah Selangor juga membawa barang-barang kering hasil sumbangan yang diterima di Darul Wardah Selangor untuk dikongsi bersama Darul Wardah Johor. Diharapkan semoga sumbangan tersebut mampu meringankan sedikit beban Darul Wardah Johor yang masih kekurangan dana dan masih belum menerima sebarang bantuan dari pihak tertentu.

*Penyerahan sumbangan yang diberikan oleh Ustazah Hazlina kepada Darul Wardah JohorAlhamdulillah, selepas solat Isyak dan solat tarawih berjemaah, kami terus bertolak pulang ke Darul Wardah Selangor. Terima kasih diucapkan kepada team Darul Wardah Johor atas layanan mesra yang telah diberikan. JLinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...