Wednesday, March 21, 2012

Bahagia Menjadi Gadis ~ BMG

Alhamdulillah, BMG berjaya dilangsungkan pada 12 Mac yang lepas di Masjid Negeri Shah Alam. Seawal jam 7.30 pagi, kami menerima kehadiran adik-adik remaja perempuan hampir 200 orang yang datang dari seluruh pelosok negeri Selangor. 

Sesi-sesi dalam BMG telah disampaikan oleh Pn.Hidayah Sumairi [Ketua HELWA ABIM Selangor], Pn. Akmariah Abdullah [Mantan Ketua HEWI PKPIM], serta Cik Azmiza Mamat [Pengurus DARWA] dengan dibantu oleh 13 orang fasilitator-fasilitator solehah.Di akhir program, telah dilancarkan Fanpage BMG~http://www.facebook.com/BahagiaMenjadiGadisBMG sebagai wadah penyambung ukhuwah antara kami.

Sumbangan mereka @ DARWAPenampilan DARWA di WHI ~ dan catatan perkembangan DARWA di http://darulwardahselangor.blogspot.com/ ~menggerakkan hati-hati mereka untuk datang menyumbang. Sabtu lepas, kami menerima kedatangan insan-insan berhati mulia ini.

Menyumbang buku-buku unt
uk pustaka mini DARWA, dan menyumbang barangan dapur untuk keperluan kami.
Terima kasih buat Puan Marina yg mewakili rakan-rakannya; PTD di JPM. Dan sahabat bertiga; En.Anwar, En.Arif, Ms Lee Bo Kyung; pegawai2 di Media Prima.
Juga tidak dilupakan para dermawan 'senyap'. Senyap-senyap memasukkan sumbangan ke dalam tabung DARWA. Jazakumullahukhair~Hanya ALLAH taala sahaja yang mampu membalasnya.

Doa kami; semoga rezeki kalian semakin melimpah ruah..
LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...